IN ONTWIKKELING

Alzheimers dream klein

ALZHEIMER’S DREAM

De korte film Alzheimer’s Dream gaat over een oudere demente vrouw gespeeld door Willeke van Ammelrooy die leidt aan wanen en hallucinaties. In 2015 leefden er zo’n 46,8 miljoen mensen wereldwijd met dementie. De verwachting is dat er in 2050 wereldwijd 131,5 miljoen mensen zullen lijden aan dementie. Er is nog steeds geen middel ontdekt die dementie kan stoppen.

Cast: 

Willeke van Ammelrooy ( hoofdrol in de film Antonia, won een Oscar/ speelde de moeder van Sandra Bullock in de film The Lake House)

Ton Sieben ( Miss Saigon, In het vuur van de storm)

Fred van Kaam ( The story of Sanoma, Littekens)

Componist:

Randy Miller ( is een componist, arrangeur en dirigent. Hij heeft o.a. samengewerkt met Oliver Stone, Sir Anthony Hopkins en Tom Cruise)

Band of Pirates: Blackbeard’s Map

De film : “Band of Pirates Blackbeard’s Map “ is gebaseerd op de roman: “Peter and the band of Pirates” geschreven door Bruce Mercury & Tiger Lily Jones.De filmregisseur is Ethan Wiley. Ethan Wiley begon zijn carrière als een special effects artiest en werkte o.a. voor klassieke films zoals Return of the Jedi, Gremlins en Romancing the Stone.

De muziek wordt gecomponeerd door Randy Miller. Randy Miller is een componist, arrangeur en dirigent. Hij heeft o.a. samengewerkt met
Oliver Stone, Sir Anthony Hopkins en Tom Cruise.

DE CAST:

1) Vernon Wells: Hij is een hoofdrolspeler en heeft in meer dan 100 films gespeeld. Hij speelde Bennett in Commando tegenover Arnold Schwarzenegger. Vernon Wells werd gecast als de moordlustige motorijder Wez, in Mad Max 2 (1981)

2) Anthony de Longis: Hij is een acteur en een zwaardvechter / docent zweep. Hij heeft diverse acteurs getraind. Anthony gaf Harrison Ford uitgebreide zweep training voor de 2008 film “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”. Hij doceerde ook Michelle Pfeiffer hoe de “bullwhip” te gebruiken voor haar rol als Catwoman in de 1992 film “Batman Returns”.

3) Rick Mora: Rick siert de covers van meer dan 7 romans. Zijn carrière nam toe toen hij in de blockbuster film “Twilight” speelde. Hij heeft in 11 films gespeeld , waaronder de western “Yellow Rock” die 18 filmprijzen ontving.

4) David ‘Shark’ Fralick: David heeft in meer dan 81 films gespeeld. Hij speelde samen met Nicolas Cage in de 2000 remake van Gone in 60 Seconds en Jean-Claude Van Damme in Desert Heat.

5) Bruce Mercury : Bruce heeft in meer dan 26 films en series gespeeld, waaronder : “Hook, Yellow Rock”en “Star trek the next generations”.

6) Said Faraj: Said heeft in meer dan 37 films en tv-shows gespeeld. Said’s werd bekend nadat hij in de film ‘ the green zone ‘ speelde met Matt Daman.

7) Guido Foehrweisser: Guido speelde in meer dan 18 films en 42 tv-shows. Hij speelde o.a. in de film “ Inglourious basterds” van Quentin Tarentino.

8) Billy Morrison: Billy is een Engelse gitarist, zanger en acteur. Hij speelt gitaar in de band van Billy Idol en heeft samengewerkt met o.a Ozzy Osbourne. Hij heeft in meerdere films gespeeld.

9) Kaiwi Lyman: Kaiwi heeft in meer dan 68 films gespeeld en in vele tv-shows, zoals in Hawaii-Five -O

10) Patrick Lambke: Patrick is al zeven keer Middeleeuws ridder wereldkampioen” jouster” geweest. Hij reist de gehele wereld over. Patrick heeft als acteur in diverse films en tv-shows gespeeld.

11) Liz Fuller: Liz is voormalig Miss Groot-Brittannië, Zij heeft in diverse films en vele tv-shows gespeeld.

12)  Peng Zhang Li:  Peng Zhang Li is een 32-ste Shaolin monnik die op zijn derde jaar begon te trainen aan de Shaolin Temple in China. Hij is bekend geraakt door de The Resistance (2011), Man from Shaolin (2012) en Last Kung Fu Monk (2010).

13) Harry Dzumhur is een acteur, regisseur en producent. Zijn korte film Foortie Soe won de twee prijs op het Fair Food Filmfestival in 2006. Hij is de executive producer in deze film.

14) Jana Mashonee is een Amerikaanse zangers, songwriter, actrice, auteur en filantrope. Jana is twee maal genomineerd voor de  GRAMMY’s  en heeft negen maal de NAMMY ( Native American Music Awards) gewonnen. Zij heeft twee maal opgetreden voor de Presidentiële inauguratie  in Carnegie Hall. .

pirate

Back to Top