Green Filmmakers

Project Description

[google-translator]
Duurzaamheid:

Duurzaam produceren hoeft niet duur te zijn, het kan zelfs geld besparen. Een eenvoudig voorbeeld is om de lampen op de set tijdens de pauzes uit te doen. HD PROJECTS is een voorstander van duurzaam produceren en omarmt het “Green Film Making Project”, een initiatief van Strawberry Earth. Het Green Film Making Project daagt Nederlandse filmprofessionals uit hun productieprocessen op alle niveaus te verduurzamen. Het Green Film Making Project werkt vanaf 2012 samen met ondernemers, brancheverenigingen en leidende instituten van de filmsector, de bepalende omroepen en het sectorinstituut. Daarnaast werkt het Green Film Making Project nauw samen met de twee belangrijkste opleidingen van de Nederlandse audiovisuele industrie. Actrice Thekla Reuten (De Tweeling, Wit Licht en Het diner) is ambassadrice van dit belangrijke project. Het Green Film Making Project publiceerde de eerste Nederlandse Duurzame Filmproductiegids tot nu toe getiteld ‘How to Green your Film Production (so far)’. Deze gids werd tijdens het Nederlands Film festival 2013 door Thekla Reuten gepresenteerd. Sindsdien zijn ongeveer 1.000 exemplaren verspreid onder filmmakers, productiehuizen en studenten. Inmiddels is de gids ook online te downloaden.

Kwalitieit:

HD Projects is pas tevreden als u dit bent. Onze mediaproducties zijn van een hoogwaardige duurzame kwaliteit en worden met de uiterste precisie en liefde voor het vak gemaakt.

Vertrouwen:

U kunt ervan op aan dat wij en onze medewerkers met de uiterste zorgvuldigheid met uw vertrouwelijke informatie om zullen gaan.

Project Details

Tags: Duurzaamheid

Back to Top